Cumartesi, 23 Mayıs 2020 10:11

BAŞKAN ALTUNTAŞ; “RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Yazan
Öğeyi Oyla
(0 oy)

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayını tamamlayıp, yepyeni umutlarla girdiğimiz Ramazan Bayramının ilçemize, şehrimize, ülkemize ve İslam alemine  hayırlar getirmesini temenni eden Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş, “Yaşadığımız salgından dolayı Ramazanımızı biraz hüzünlü geçirdik. Bayramımızın huzur, sağlık, mutluluk ve bereketiyle gelmesini, birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla yürümemize vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum” diye konuştu. 

 

Dernek Başkanı Mevlüt Altuntaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, umutların yeniden tazelendiği bir bayrama daha kavuşmuş olmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu sevinç, heyecan ve mutluluğun yanı sıra dünyanın dört bir yanında zulüm, mağduriyet ve açlıkla imtihan edilen kardeşlerimiz sebebiyle her Ramazan yaşadığımız burukluğumuza bu yıl pandemi yüzünden yaşadığımız kayıplarımızın üzüntüsünü de ekledik. Koronavirüs salgını sebebiyle bu yılki mesajlarımız her zamankinden biraz farklı olacak; ‘Sevdiklerinizi, büyüklerinizi ihmal etmeyin’ diyemeyeceğiz mesela. Onların bayramını uzaktan kutlamak mecburiyetinde kalacağız. Ancak yine de bayramımızın, Müslümanlar ve tüm insanlık için gerçek anlamda bayram tadında ve havasında geçmesi için dua ediyoruz.

                                                                                                                                                            

Tüm bunların ışığında, hemşehrilerimin, ülkemin ve İslam Aleminin sevgi, kardeşlik, huzur ve sağlık içinde bir bayram yaşamalarını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Sağlıcakla kalın…" 

Okunma 678 defa